Det avslöjas att Miami International har börjat kontakten med Messi, var ska han gå i pension i framtiden?

Enligt ”Mirror” -rapporten har Beckham varit i kontakt med Messi i hopp om att den senare kommer att avsluta hans karriär i Miami International.

Miami International lovade att presentera en superstjärna, Ronaldo och Messi finns på deras lista. Messi kom till Paris Saint-Germain efter att ha avslutat sin karriär i Barcelona. Men enligt Mirror köpte den 34-årige forwarden sex lyxiga takvåningar i Miami för några veckor sedan. Detta kan förklara Messis drag efter att ha övervägt slutet av hans Paris -karriär. Om Messi går till US League kommer han troligen att få MLS -franchisen efter pensioneringen, precis som Beckham.

För närvarande leder Miami International -tränaren Phil Neville laget till slutspelet. Beckham hoppas kunna presentera en stor man som kan förändra deras öde. Han har också följt Ronaldos rörelser. Inte bara Beckham, utan också delägare i laget, Jorge Maas, uppmärksammar också Messis rörelser. Han trodde i juni att han var optimistisk om att Messi skulle spela för Miami International innan han gick i pension. Matchställ Fotboll

I en intervju med Miami Herald sa Mas: ”Jag är optimistisk inför Messi som bär Miami International -tröjan, eftersom han är den starkaste spelaren i vår generation, och detta kommer att tillfredsställa Miami International -ägaren som vill bygga ett lag. Ambitionen i ett världsklasslag. Beckham och jag har jobbat hårt i hopp om att få hit de bästa spelarna. Messi är mycket bra och kan sägas vara den bästa spelaren någonsin. ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *